top of page
'DE BEST VERKOCHTE NAGELSTYLING  OPLEIDING VAN NEDERLAND'

Relax, Refresh, Renew
feel... INDULGED

Met de oceaan aan de basis, geeft Indulge een nieuwe dimensie aan de betekenis van SPA oftewel gezond door water. Koester lichaam en geest met de hoog intensieve producten van Indulge, complete treatments voor handen, voeten en lichaam.

Indulge is 100% VEGAN 🌱

MIRACLE MEDICINES

JuiceUp geeft onmiddellijk herstel aan droge en overbelaste nagels, huid en haren, dankzij organische Jojoba-, Saffloer-, Druivenpit- en Abrikozenpitolie, vitamines en mineralen.

JuiceUp - HOTOIL
Cutitreat cuticle oil

Hét medicijn bij overbelaste of beschadigde nagels na verwijdering van kunstnagels.

Dé nagel- en huidconditioner, verrijkt met heilzame organische oliën. CutiTreat is hierdoor rijk aan vitamines en mineralen. Herstelt, voedt en hydrateert nagels en huid, dit zorgt voor flexibiliteit en voorkomt uitdroging en inscheuren.

CutiTreat - CUTICLE OIL

tender lily &

red rose

MEET THE NEW SCENT

Juiceup hot oil

"Only the best ingredients are good enough for our products"

Discover the Indulge ingredients...

Soothingsuds wash

Deze rijk schuimende SoothingSuds wasgel reinigt de huid op een milde wijze, dankzij de verzachtende Aloë vera en voedende Jojoba met Vit. E. Zeer geschikt voor gebruik aan de wastafel en als toevoeging aan de manicurebowl en

voetbad tijdens een Indulge behandeling.

Soothing Suds - WASH
Mellowmost lotion
MellowMoist - LOTION

Verwen het hele lichaam met de hydraterende MellowMoist en profiteer van alle eigenschappen van Aloë vera, Shea Butter, Green tea extract, Jojoba, Vitaminecomplex A, E, F en provitamine B5. Verdeel en masseer de lichte, diep penetrerende lotion over de huid, geschikt als all-over-body lotion voor elk huidtype.

OCEAN OF HAPPINES

De oceaan bevat lang bewaarde geheimen over jeugd en anti-veroudering. Kelp, Spirulina, dodezeezouten, mineralen en zoveel meer, vormen de magie van de oceaan en haar vruchtbare vruchten. Een krachtige basis verrijkt met organische componenten zoals, Aloë vera, Jojoba olie, Shea Butter, kokosnoot en amandel olie, Kaolinklei en Vitamines B5 en E, vervolmaakt de gegarandeerde formule van Indulge.

CalmingMud - MASK

Met een hoogverzadigde zeewier-formule brengt CalmingMud balans aan een vermoeide, overbelaste of geïrriteerde huid. Aangebracht als masker of pakking, biedt het snel verlichting en herstel. Deze formule is rijk verzorgend voor alle huidtypen met Aloë vera, Vit. B5 en Vit.E.

Te gebruiken als all-over-body masker.

BuffingSeaSalt - OIL SCRUB

Bereik verbluffende resultaten in enkele minuten met de BuffingSeaSalt. Dodezeezouten met mineraalrijke zeewieren, gecombineerd met 100% natuurlijke oliën geven een hoog

efficiënte scrub voor handen-, voeten en lichaamsbehandelingen.

Calmingmud mask
Detoxclay mask
DetoxClay - MASK

DetoxClay is een intensieve mix van natuurlijke Kaolinklei, kalmerende Aloë vera, zeewieren en algen. Met sterk reinigende eigenschappen, trekt overtollige oliën, vervuiling en toxines uit de huid en voorkomt omgevingsschade. Dit masker droogt in op de huid en is geschikt voor

de normale tot vette/vochtige huid.
Te gebruiken als all-over-body masker.

Boostingbalm cream

Boost de huid met BoostingBalm, geef elke vermoeide, overbelaste of geïrriteerde huid een dagelijkse kuur met deze rijkverzadigde crème. Kalmeert, voedt en versnelt het herstel van de huid dankzij een formule met Aloë vera, Shea Butter, Green tea extract, Jojoba, Vitaminecomplex A, E, F en provitamine B5.

BoostingBalm - CREAM
Buffingseasalt oil scrub

INDULGE IN STYLE

Heb jij al kennis gemaakt met de SPA collectie van Indulge?

Vanaf nu zijn deze complete treatments voor handen, voeten en lichaam ook in een aantrekkelijke kit verkrijgbaar.

De Indulge kits zijn verkrijgbaar in drie formaten. Zo zijn er de Indulge Promo, Medium en Mini kits, heel geschikt voor iedereen die de producten wil testen of als verkoop aan klanten.

De Indulge Promo kit bevat alles wat een salon nodig heeft om een goede start te maken voor complete SPA cosmetische hand- en voetverzorging.

Geef je salon meer luxe en herbeleef the basics met deze natuurlijke, organische treatments.
Ben je toe aan een verwenning? Dan ben je toe aan Indulge!

Relax, Refresh, Renew, feel Indulged

Indulge MediumKit sticker - z. logo.jpg
Indulge MiniKit sticker_edited.png
Indulge PromoPack sticker z.logo.jpg
bottom of page