top of page
'DE MEEST VERKOCHTE NAGELSTYLING  OPLEIDING VAN NEDERLAND'

REMOVE 

CARE

and

Professionele zorg bij applicatie vereist professionele zorg bij verwijdering.

De natuurlijke nagel en huid is prioriteit #1.

Efficiëntie en verzorging gaan hand in hand met de

Remove & Care Collection

.

SoakOff 4-set.jpg
SoakOff

Veilig verwijderen van kunstnagels is net zo belangrijk als het veilig aanbrengen. SoakOff weekt snel alle soak-off-kunstnagelproducten veilig van de nagels af.

Voorkomt uitdroging door de milde samenstelling en toegevoegde lanoline olie.

There is always a choice between

FAST or EFFICIENT and SAFE!

Go for both, choose NAILIT.

CUTICLE L VERS

CutiSoft

Overal en altijd, ochtends en avonds. CutiSoft voor in de tas en voor op de salontafel. CutiSoft als cadeautje en als verkoopitem. Door de fijne structuur dringt CutiSoft diep door in de 'poriën' van zowel de kunstnagel als de natuurlijke nagel. CutiSoft voedt en hydrateerd de nagels en nagelriemen. Tevens houdt het door de plastificerende werking de kunstnagels soepel, waardoor er minder snel 'lifting' ontstaat.

Verhoog de salonomzet en de klanttevredenheid door het aanbieden van CutiSoft. In de heerlijke geuren: Peach, Almond, Freesia, Coconut.

Overal en altijd, ’s ochtends en ’s avonds. CutiSoft voor in de tas en voor op de salontafel. CutiSoft als cadeautje en als verkoopitem. Door de fijne structuur dringt CutiSoft diep door in de 'poriën' van zowel de kunstnagel als de natuurlijke nagel. CutiSoft voedt en hydrateerd de nagels en nagelriemen. Tevens houdt het door de plastificerende werking de kunstnagels soepel, waardoor er minder snel 'lifting' ontstaat. Verhoog de salonomzet en de klanttevredenheid door het aanbieden van CutiSoft. In de heerlijke geuren: Peach, Almond, Freesia, Coconut. ​ ​
bottom of page