'DE MEEST VERKOCHTE NAGELSTYLING  OPLEIDING VAN NEDERLAND'

SMOOTH & SHINE

Alle voordelen van gels zijn verwerkt in deze productlijnen. Kristalheldere en ook vol gepigmenteerde gels die sterke, elastische kunstnagels creëren en gemakkelijk verwerkbaar zijn.
UV/LED SmoothGel voor snelle sets en ook voor de zwaarder belaste nagels. De SmoothGel collectie bestaat uit egaliserende buildergels in een 3in1 systeem, dus base, builder & top in één. De SmoothGel 3in1 builderserie is geschikt voor verwerking op zowel tips als op sjablonen. Aanvullend heeft de SmoothGel collectie een paint, dit is een dunne intens witte gel voor snelle French effecten en ideaal voor gel-pedicures. Met als laatste de perfecte afwerking met keuze uit een drietal hoogglans topcoats, helder als glas of met subtiele glitters.

THE FUNDAMENTALS

SmoothGel Base

De wetenschap van optimale hechting geeft SmoothGel base. Deze zeer dunne hechtlaag is een basislaag voor de eerste stap in een 3-fase gelsysteem. Te gebruiken bij de SculptGels of als extra zekerheid bij de SmoothGels.
Uitharding: UV = 2 min. 

De wetenschap van optimale hechting geeft SmoothGel base. Deze zeer dunne hechtlaag is een basislaag voor de eerste stap in een 3-fase gelsysteem. Te gebruiken bij de SculptGels of als extra zekerheid bij de SmoothGels. Uitharding: UV = 2 min. 
Het plaklaagje dat na uitharding aan het oppervlak van gels achterblijft kunt u optimaal verwijderen met  UV-Clean. Uv-Clean zorgt voor een glanzende, plakvrije gellaag. 

Het plaklaagje dat na uitharding aan het oppervlak van gels achterblijft kunt u optimaal verwijderen met  UV-Clean.
Uv-Clean zorgt voor een glanzende, plakvrije gellaag. 

UV-Clean 

" FLEXIBILITY makes buildings to be stronger, imagine what it can do

to your NAILS"

CREATE & BUILD

5 colors in 2 different sizes...

WHITE

SmoothGel 3in1 builder white is een ideale, snel verwerkbare, dekkende UV/LED bouwgel.

Voor de helderwitte smile-lines bij elke French manicure nagelversteviging of –verlenging. Ideaal voor French manicure en BabyBoom kunstnagels. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.

WHITE PAINT

Een perfecte, intens witte French manicure smile-line wordt gecreëerd met SmoothGel paint white. Eenvoudig te verwerken tijdens de afwerking, wordt als een lak verwerkt en bied hierdoor geen stevigheid. Voor zeer snelle French nabehandelingen of voor subtiel art-werk. Ook geschikt voor gel pedicure. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min. 

SmoothGel

3 in 1

BUILDER

PINK

Glasheldere, transparant roze 3in1 bouwgel. De zachte gelei-achtige verwerking geeft een optimale productcontrole. Ideaal voor naturel behandelingen en perfect bij French manicure behandelingen . Ook geschikt voor gel pedicure. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.

COVER PINK

Een dekkend roze 3in1 gel voor optimale camouflage van het nagelbed. Ideaal voor French manicure, Babyboom effecten en nagelbedverlengingen voor nagelversteviging en nagelverlenging op zowel tip als sjabloon. Ook geschikt voor gel-pedicure. Te verwerken in meerdere lagen voor optimale uitharding. 

Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min. 

CLEAR

SmoothGel 3in1 builder clear geeft elke nagelstylist de mogelijkheid sterke, snelle nagelverstevigingen en -verlengingen te maken op zowel tips als sjablonen. Een medium dikke, kristalherdere 3in1 gel die zowel als basis, opbouw en topgel functioneert. Ook geschikt voor gel pedicure. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.

WHEN YOU ONLY WANT TO SCULPT

Choose SculptGel

  • SculptGel biedt een hoge kwaliteit bouwgel met optimale verwerkbaarheid.

  • Innovatieve samenstelling met oligomeertechnologie voor optimale sterkte en flexibiliteit.

SculptGel white is onmisbaar bij een French Manicure set met bouwtechnieken. Geschikt voor traditionele en ‘reverse’ styleertechnieken. Te combineren met SculptGel pink voor een heldere French manicure op tips en sjablonen. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.
SculptGel White

SculptGel white is onmisbaar bij een French Manicure set met bouwtechnieken. Geschikt voor traditionele en ‘reverse’ styleertechnieken. Te combineren met SculptGel pink voor een heldere French manicure op tips en sjablonen.

Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.

Met deze sterke en flexibele SculptGel pink wordt het styleren een fluitje van een cent. Werkt zelf-egaliserend zonder uit te vloeien. Ideale bouwcapaciteit dankzij de medium dikke consistentie bij verlengingen op tips of sjablonen. Zacht rose heldere gel zonder zichtbare pigmenten en wolken. Uitharding: UV = 2 min.
SculptGel Pink

Met deze sterke en flexibele SculptGel pink wordt het styleren een fluitje van een cent. Werkt zelf-egaliserend zonder uit te vloeien. Ideale bouwcapaciteit dankzij de medium dikke consistentie bij verlengingen op tips of sjablonen. Zacht rose heldere gel zonder zichtbare pigmenten en wolken. Uitharding: UV = 2 min.

​ Flexibele  en dunne topgel, hard volledig uit waardoor cleane achteraf overbodig is. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.
​ Geef een feestelijk tintje aan het eindresultaat met deze TopFinish zilverglitter topgel. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min
​ Stevig en flexibele topgel, geeft een plaklaagje na uitharding. Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.

Stevig en flexibele topgel, geeft een plaklaagje na uitharding.

Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.

TopSeal CLEAR

Duurzame, helderde, hoogglanzende volledige uithardende topgel, geschikt voor over alle kunstnagelsystemen. Cleansen achteraf is overbodig.

Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min.

TopFinish CLEAR

Geef een feestelijk tintje aan het eindresultaat met deze TopFinish zilverglitter topgel.
Uitharding: UV = 2 min. LED = 1 min

TopFinish SILVERDUST

SPARKLE & SHINE

Elke nagelbehandeling hoogglanzend, egaal en krasvrij afwerken kan heel eenvoudig zijn dankzij TopSeal en Topfinish, deze geltopcoats zijn over elke behandeling geschikt.

LET'S CURE

SECONDETIMER

BODEMPLAAT

UITSCHUIFBAAR

SECONDETIMER

30 / 240 sec.

DESINFECTEERFBAAR

BODEMPLAAT

BEWEGINGS

SENSOR

UV&LED BULBS

IF YOU ARE WAKING UP WITH THE SENSATION THAT THERE HAS GOT TO BE MORE

LIGHT IN LIFE....

GLARE UV/LED LAMP

De professionele hybride UV/LED lamp van Nailit Products waarbij de lichtsystemen apart én gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Met optimale diepte uitharding door de gecombineerde voordelen van LED en UV. Geen tijdverspilling meer maar snel doorwerken, mede dankzij de bewegingssensor die automatisch de ingestelde functie activeert. Geschikt voor alle UV en LED gel- en gelpolishproducten voor handen en voeten.

Then there is 

GLARE.

INFORMATION

FOLLOW US

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

*levering binnen 24u mits voor 14u besteld en voorradig

© 2019 by Nailit Products by H&H Cosmetic Supplies B.V.