PRIVACY & COOKIES

Privacy Statement

Dit privacy statement is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website www.nailitproducts.com.

 

Inleiding

Nailit Products neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@nailitproducts.com.

Wie is Nailit Products?

Nailit Products, is een geregistreerd merk van de besloten vennootschap H&H Cosmetic Supplies B.V. kantoorhoudende te (6037RN) Kelpen-Oler aan Grathemerweg 47c ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 58909559. H&H Cosmetic Supplies B.V. is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Nailit Products de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt Nailit Products jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Nailit Products persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Nailit Products voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Nailit Products worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Nailit Products heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij gegevens aan ons verstrekt hebt en omdat Nailit Products gegevens van andere partijen heeft verkregen. Die andere partijen zijn: Google, Facebook, Instagram, SnapChat, Pinterest en algemeen toegankelijke bronnen zoals het handelsregister e.d.

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Nailit Products over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Nailit Products. Je kunt verzoeken dat Nailit Products je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Nailit Products te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken. Het kan zijn dat Nailit Products je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Nailit Products of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Nailit Products te verkrijgen. Nailit Products zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming nodig is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Nailit Products je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Nailit Products
Een verzoek kan verstuurd worden naar info@nailitproducts.com. Nailit Products zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Nailit Products een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Nailit Products je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

- Verwerkers;

Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst

tussen jou en Nailit Products;

- Leveranciers, distributeurs en verkooppunten die onze producten verkopen.

Het kan zijn dat Nailit Products verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.


Doorgifte aan derde landen of internationale organisaties 

Om (bijvoorbeeld) technische en operationele redenen kan het nodig zijn dat jouw (persoons)gegevens worden doorgegeven aan Nailit Products gelieerde ondernemingen buiten de Europese Economische Ruimte. Omdat onze klanten ook multinationals omvatten kunnen wij niet garanderen dat alle organisaties eenzelfde beschermingsniveau hanteren als binnen de Europese Economische Ruimte gebruikelijk is of dat zij gebruik maken van het Privacy Shield of de EU Model Clauses om jouw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Middels onze overeenkomst met deze organisaties proberen we jouw privacy zo goed mogelijk te beschermen. 


Wat zijn cookies en hoe gebruikt Nailit Products ze? 

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website en het platform van Nailit Products (hierna: “website”) worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Nailit Products worden geplaatst, kunnen jouw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting. Het Cookie Statement vind je op de website.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Cookie Statement

Dit Cookie Statement beschrijft de cookies waarvan H&H Cosmetic Supplies B.V handelend onder de naam Nailit Products. (hierna ook: “Nailit Products” of “we” en “ons”) gebruik maakt via de website www.nailitproducts.com of het Nailit Products platform (hierna: de “website”) en voor welk doel deze cookies worden gebruikt.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij je bezoek aan een website worden meegestuurd aan jouw browser en daarna op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet of mobiele telefoon (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website worden geplaatst, kunnen jouw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het hierna over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Welke cookies gebruikt Nailit Products?

Functionele cookies

Nailit Products maakt in de eerste plaats gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om aan jou de diensten en functionaliteiten te kunnen leveren waar je om hebt gevraagd. Functionele cookies onthouden bijvoorbeeld dat je bent ingelogd, zodat je op een volgende webpagina niet opnieuw hoeft in te loggen.

Analytics cookies

Voor het verzamelen van statistieken over het gebruik en bezoek van de website, maakt Nailit Products gebruik van analyticsdiensten. Deze gegevens worden door de aanbieder van deze analyticsdiensten geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan Nailit Products verstrekt. Nailit Products krijgt op deze manier inzicht in hoe de website wordt gebruikt en kan aan de hand van die gegevens de website en/of haar dienstverlening zo nodig aanpassen. Als dat wettelijk verplicht is, kan de analyticsdienst deze informatie aan derden verstrekken. Nailit Products maakt gebruik van de volgende analyticsdiensten: Google analytics en Google tag manager.

We hebben onze analyticsdiensten zo privacyvriendelijk mogelijk ingesteld. Dat betekent dat we de volgende maatregelen hebben genomen om jouw privacy te beschermen:

  1. We hebben een Verwerkersovereenkomst gesloten met de aanbieder van de analyticsdienst.

  2. We hebben met de aanbieder van de analyticsdienst afgesproken dat de gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt mogen worden.

Affiliate cookies

Nailit Products maakt gebruik van affiliate marketing. Wanneer je via een van onze affiliates op de website bent gekomen, dan kan het zijn dat die affiliate van ons een vergoeding krijgt. Om dat mogelijk te maken, gebruiken we affiliate cookies.

Social plugins

Via de website wordt toegang geboden tot verschillende sociale media, zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Met behulp van deze zogenaamde social plugins kun je informatie op de website met anderen delen en deze aanbevelen. Via de social plugins worden door derde partijen cookies op jouw apparaat geplaatst. Dit kunnen cookies zijn die als doel hebben jouw gebruikservaring te optimaliseren, maar er kunnen tevens tracking cookies worden geplaatst die worden gebruikt om je surfgedrag over meerdere websites te volgen en een profiel van jouw surfgedrag op te bouwen.

Verwijderen cookies

De toestemming die je hebt gegeven aan Nailit Products voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je altijd intrekken door je browser zo in te stellen dat deze geen cookies accepteert of door alle in jouw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen. Raadpleeg de helpfunctie van je browser om te zien op welke wijze je de cookies kunt verwijderen. Je moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de website niet of niet goed meer werken. Het weigeren en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop je deze handeling uitvoert. Als je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet je de bovengenoemde handeling(en) voor iedere computer en/of browser herhalen.

Privacy Statement

De mogelijkheid bestaat dat de informatie die door middel van een cookie verzameld wordt persoonsgegevens bevat. Als dat het geval is, is op de verwerking van deze persoonsgegevens tevens het Privacy Statement van Nailit Products van toepassing. Het Privacy Statement vind je op de Website.

Wijzigingen

Dit Cookie Statement kan worden gewijzigd. Wijzigingen in dit Cookie Statement worden via de website bekend gemaakt.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy & Cookies Statement en de wijze waarop Nailit Products je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@nailitproducts.com. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Nailit Products jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@nailitproducts.com. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming.

In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

'DE MEEST VERKOCHTE NAGELSTYLING  OPLEIDING VAN NEDERLAND'

INFORMATIE

FOLLOW US

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

*levering binnen 24u mits voor 14u besteld en voorradig

© 2020 by Nailit Products by H&H Cosmetic Supplies B.V.