[email protected]

Retourneren

Retourregels

 1. Voor zover niet anders is overeengekomen, dient het verschuldigde bedrag te worden voldaan binnen veertien (14) werkdagen na het ingaan van de bedenktermijn.
 2. De bestelling kan geannuleerd worden indien de bestelling nog niet verzonden is.
 3. Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid om de producten binnen veertien (14) dagen te ruilen of te retourneren.
 4. Pak het product zo zorgvuldig mogelijk uit voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking moeten retourneren, conform het retourformulier.
 5. Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor jouw rekening.
 6. Nailit Products is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoekgeraakt zijn in post zonder bewijs van verzending.
 7. Mocht het product dat je wilt retourneren in de aanbieding zijn, dan krijg je geen geld terug (je kunt het product dat in de aanbieding is wel ruilen).
 8. Nailit Products bepaald of er zorgvuldig met de artikelen is omgegaan, voordat de terugbetaling of ruiling plaats vindt.
 9. Indien je een bedrag betaald hebt, zullen wij dit bedrag (excl. verzendkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig (30) dagen na de terugzending of herroeping terugbetalen op het aangegeven rekeningnummer.

 

Retourtips

 1. Voor een snelle afhandeling? Altijd een kopie van de order meezenden.
 2. Snel geld terug? Vul een geldig IBAN rekeningnummer in.
 3. We raden je aan om altijd het verzendbewijs van het retour te bewaren tot de retournering succesvol is afgehandeld.
 4. Vragen? Neem gerust contact met ons op, via e-mail [email protected] of telefonisch op +31 495 854 344.

 


Door de website van Nailit Products te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies om de website te verbeteren. Manage cookies