[email protected]

ZOOM IN ON: Nailit acryl producten

Sculpting Liquid & Powder
Enough with excuses, just Nailit!

Het assortiment producten in de acryllijn van Nailit Products geeft je de mogelijkheid een volledig behandelingsmenu aan te bieden in de nagelstudio. De acrylvloeistof kenmerkt zich als een vloeistof die gemakkelijk te verwerken is, een gelijkmatige uitharding garandeert en flexibele, sterke, optimaal hechtende acrylnagels geeft. Verwerkt zich als een romige consistentie in combinatie met acryl poeder, die zonder veel moeite en kracht perfect te vijlen is. We vertellen graag meer over de producten. 

 

DE BASIS

PREP-Booster

Voor iedereen die last heeft van hechtingsproblemen en baalt van 'lifting' introduceert Nailit Products de 'PREP Booster'.

De combinatie van SaniPREP (een hoog geconcentreerde nageldesinfectans) met PhBond (een unieke zuurvrije hechtingsformule) geeft dé optimale voorbereiding voor elke kunstnagelbehandeling. Een power-team tegen loslaten van kunstnagels en gellak.

SaniPREP zorgt voor een hygiënische, vocht- vet- en bacterievrije nagelvoorbereiding. Dit creëert een schoon nageloppervlak voor optimale hechting van de verdere behandeling.

PhBond is een zuur-vrije hechtingsformule voor een interne hechting tussen de natuurlijke nagel en het kunstnagelsysteem, de fundering voor een uitstekende houdbaarheid.

Lees meer over de PREP-Booster.

 

 

DE ACRYL PRODUCTEN

 

 

Sculpting Liquid

Sculpting Liquid van Nailit Products is een geavanceerde EMA-monomer (acrylvloeistof) welke sterke, dunne en flexibele acrylnagels creëert. Sculpting Liquid gaat een interne hechting aan met de natuurlijke nagel. Geeft in combinatie met Sculpting Powders (acrylpoeders) een gemakkelijke verwerkbaarheid, gelijkmatige uitharding en is moeiteloos te vijlen. Elke nagelstyliste werkt met plezier met Nailit's acryl producten. Deze acrylvloeistof is voor professioneel gebruik.

Lees meer over Sculpting Liquid.

   

Sculpting Powder CLEAR

Ligt als een onzichtbare laag over de nagels, helder als water, sterk als staal, flexibel als rubber. Universele co-polymer acrylpoeder die bij elke behandeling gebruikt kan worden. Deze glasheldere acrylpoeder is onmisbaar bij het creëren van designnagels, elke ontwerp voor glasnagels en andere designs heeft een clear basis of bedekking.
Sculpting Powder geeft in combinatie met Nailit's Sculpting Liquid (= acrylvloeistof) een medium snelle verwerking, met dunne, sterke en toch flexibele kunstnagels.
Sculpting Powder is de bindingsformule in een acrylvloeistof en -poeder systeem.
Mag niet ontbreken op de werktafel.

Lees meer over Sculpting Powder CLEAR.

 

   

Sculpting Powder PINK

Glasheldere, transparant roze co-polymer acrylpoeder. De zachte gelei-achtige verwerking geeft een optimale productcontrole. Ideaal voor naturel acrylnagels en perfect bij French manicure en Babyboom kunstnagels. Met deze acrylpoeder leg je gemakkelijk de mooiste, transparant roze kunstlaag op nagels. 
Geeft in combinatie met Sculpting Liquid (acrylvloeistof) een gemakkelijke verwerkbaarheid, gelijkmatige uitharding en is moeiteloos te vijlen.
Sculpting Powder is de bindingsformule in een acrylvloeistof en -poeder systeem.

Lees meer over Sculpting Powder PINK.

   

Sculpting Powder COVER PINK

Bedekt de nagelplaat zonder verlies van het natuurlijke uiterlijk. Creëer eenvoudig een nagelbedverlenging dankzij de gelijkmatige pigment verdelingen in deze co-polymer acrylpoeder. Cover Pink acrylpoeder is een ideale basis voor een bedekkend naturel oftewel nude acryllaagje over nagels zonder pigment wolkjes of vlekken, voor versteviging of verlenging van de nagels.
Sculpting Powder geeft in combinatie met Nailit's Sculpting Liquid (acrylvloeistof) een medium snelle verwerking, met dunne, sterke en toch flexibele kunstnagels.
Sculpting Powder is de bindingsformule in een acrylvloeistof en -poeder systeem.

Lees meer over Sculpting Powder COVER PINK.

   

Sculpting Powder SOFT WHITE

Geeft de perfecte kleur voor een zachte French manicure of Babyboom nagelversteviging of verlenging. Maakt strakke smile-lines zonder wolkjes en laat zich gelijkmatig blenden voor een prachtig Babyboom effect dankzij de perfecte pigmentverdeling en interne verbinding van deze co-polymer acrylpoeder. Geeft een romige verwerking bij de juiste mengverhouding met Nailit's Sculpting Liquid (acrylvloeistof) en een optimale hechting aan de nagelplaat.
Sculpting Powder is de bindingsformule in een acrylvloeistof en -poeder systeem.

Lees meer over Sculpting Powder SOFT WHITE.

   

Sculpting Powder WHITE

Voor een helderwitte smile-line bij elke French manicure nagelversteviging of verlenging. De romige consistentie van deze co-polymer acrylpoeder geeft ultieme productcontrole en hechting. Deze intens witte acrylpoeder geeft elke nagelstylist de vrijheid creatief te zijn in de verwerking van acrylproducten op nagels, onmisbaar bij het creëren van designnagels. Gebruik Sculpting Powder White als basis of accent in elk design ontwerp.
Geeft in combinatie met Sculpting Liquid (acrylvloeistof) een gemakkelijke verwerkbaarheid, gelijkmatige uitharding en is moeiteloos te vijlen.
Sculpting Powder is de bindingsformule in een acrylvloeistof en -poeder systeem.

Lees meer over Sculpting Powder WHITE.

 

DE KITS

TryMe Kit
 
Ben je nieuwsgierig naar de acrylproducten van Nailit Products? Misschien ben je op zoek naar een ander merk of ga je net starten, met deze Sculpting Liquid & Powder TryMe kit kun je voordelig je eigen mening vormen over de kwaliteitsproducten van Nailit Products. Voorzien van een gebruiksaanwijzing en overige informatie.
Probeer en beoordeel zelf!
   

Babyboom Kit

Babyboom is het nieuwe 'French'! Daarom hebben wij een ideale Babyboom kit samengesteld. Zo ben je er zeker van alles in 1 keer in huis te hebben. Ontdek hoe eenvoudige Nailit's acrylpoeders het blenden van acrylkleuren maakt in combinatie met Sculpting Liquid (acrylvloeistof). Natuurlijk is het ook mogelijk een Babyboom workshop te volgen bij één van onze NiP CollegePoints, zie categorie opleidingen.

Lees meer over Babyboom Kit.

 

 


Door de website van Nailit Products te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies om de website te verbeteren. Manage cookies