[email protected]

JuiceUp - olie

€18,75
Vandaag verzonden Voor 14:00 besteld
Bijsluiter Producten incl. bijsluiter
Artikelnummer: 8719481294021

JuiceUp is een diep penetrerende olie, geschikt voor massage en behandeling van huid en haar, verrijkt met organische jojoba-, saffloer-, druivenpit- en abrikozenpitolie. Het is een weldaad voor een ruwe, droge en schrale huid en droge, stugge en gespleten haren.

JuiceUp is 100% natuurlijk én 100% VEGAN

Kenmerken:
- geeft souplesse,
- voedt en hydrateert de huid, haren en nagels,
- voorkomt uitdroging door dagelijkse invloeden

Gebruiksmogelijkheden:
- Hot-oil manicure: Verwarm JuiceUp ‘au-bain-marie’ voor een optimale hot-oil behandeling. Dompel de vingers ongeveer 10 minuten in de JuiceUp, vervolg hierna de manicure behandeling.
- Massage: Gebruik JuiceUp puur of vermengd met MellowMoist voor de uitvoering van massagetechnieken.
- Haarbescherming: Kneed en kam verwarmde JuiceUp in de haarpunten voor extra voeding en bescherming, alvorens het te styleren.
- Haarmasker: Breng als haarmasker de warme JuiceUp, bij droge en geïrriteerde haren en hoofdhuid, aan van hoofdhuid naar de haarpunten toe. Masseer voorzichtig het mengsel in op de hoofdhuid. Bedek het hoofd met een plastic kapje en laat de olie minstens 60 minuten inwerken. Spoel het vervolgens uit met warm water.

Perfect salonverkoopproduct als cadeau of thuisgebruik.

Inhoud:
- 250 ml.

Aroma:
- tender lily & red rose

Tip:
Verwarmde JuiceUp wordt sneller en dieper getransporteerd in nagels, huid en haren.

NOTITIE: JuiceUp is een samenstelling van 100% natuurlijke oliën, hierdoor is een koele opslag en verzegeling van de verpakking noodzakelijk. Dit kan, door het vacuüm effect, een lichte vervorming van de fles veroorzaken. Dit trekt weer recht enige tijd nadat de verzegeling is verbroken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Door de website van Nailit Products te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies om de website te verbeteren. Manage cookies